Hur handlar jag?

 

1. Hitta varan

Använd dig av menyerna
Välj varugrupp i toppmenyn och klicka dig ner i underkategorierna. Överallt där varor exponeras finns kan man klicka på varans namn eller på produktbilden för att läsa mer om varan. När du väl klickat dig in på varan kan du beställa den genom ett klick på knappen "Köp". Antal står alltid förvalt med 1. Om man ställer muspekaren på 1 och klickar så kan man ändra det antal man önskar köpa.
Vill man tex köpa en halv meter av någon av våra metervaror så skriver man 0,5 i rutan

Om du använder mobil så klickar du på dom 3 strecken som sitter längst upp till vänster på skärmen ovanför sökord för att få fram varugrupperna.
Det går även att få fram varugrupperna genom att sätta fingret på vänster sida av skärmen och dra fram menyerna 

Använd sökfunktionen
Du kan även finna en vara genom att skriva in ett sökord i sökfältet uppe till vänster på sidan och sedan klicka på "Sökknappen". Du kan söka på artikelnummer, artikelbenämning samt artikelbeskrivning. Du behöver inte skriva hela sökordet, är du osäker räcker det med att skriva en del av ett sökord.

2. Placera varan i kundvagnen

När du klickat på "Köp" hamnar varan i din kundvagn. Kundvagnen visas alltid högst upp till höger på sidan. Ångrar du en vara kan du alltid klicka på det röda krysset till höger om varan i kundvagnen eller så klickar du i ett nytt antal i antalrutan och klickar på uppdatera knappen för att ändra antal. Vill du tömma hela kundvagnen så tar du bort varorna med det röda krysset till höger
Är du nöjd och vill bekräfta din beställning klickar du på " Till kassan".  

3. I kassan

Logga in

Är du redan kund loggar du in med e-postadress och lösenord. Inloggningen hittar du längst upp i den vita listen under "Logga in". Har du glömt ditt lösenord, skriver du din e-postadress och klickar på "Skicka" så skickas ett nytt lösenord till den angivna e-postadressen. Du kan när som helst ändra ditt lösenord eller andra kunduppgifter i shopen när du har loggat in dig. 

Om du valt Klarna faktura eller Klarna konto i kassan fyller du i ditt personnummer 10-siffror och trycker sedan på hämta uppgifter knappen. Då kommer dina adressuppgifter upp automatiskt. Vid val av Klarna går det ej att ändra leveransadressen

Om du valt att betala med kort med Dibs kortbetalning fyller du i dina leveransuppgifter manuellt. Önskar du en annan leveransadress så klickar du på "Använd annan leveransadress" under kundinformationen

Fraktsätt.
Alla våra paket skickas med DHL till Service point.
Du väljer själv vilket Servicepoint du önskar hämta ut ditt paket på i rulllisten. 

Du kan även skicka en kommentar till din beställning i medelande rutan.

Klicka på "Bekräfta köp" för att genomföra beställningen. Du kan även avbryta köpet här om du vill. När du bekräftat ditt köp får du en bekräftelse samtidigt som samma bekräftelse skickas till din registrerade e-postadress.

Vi registrerar ett konto åt dig automatiskt när du handlar första gången då vi behöver lagra dina adressuppgifter tills dess din beställning är levererad.
Kontouppgifterna skickas till dig via epost.
Om du inte vill att vi behåller uppgifterna efter beställningen är levererad så skicka ett mail till vår kundtjänst, så tar vi bort ditt konto. 

  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan